Защитата и сигурност са двете неща, които всеки си пожелава за своя автомобил. Дали обаче нещата винаги са така, както и плануваме?!

Аварийни ключарски екипи са на разположение и имат за цел да се доставят и инсталират всички видове брави, компоненти и сигурност за всяка ситуация. Те могат да реагират при различни ключалки и брави, механизми на дървена, ПВЦ, метални и алуминиеви конструкции и врати.

Аварийни ключарски екипи имат набор от стандартни цилиндри до анти-пробивни превенции, които се базират на висока степен на сигурност с ограничени цилиндри, към който регистрират карта с продукта. Това може да даде възможност за генериране на пълни поръчкови система с главен ключ за собствени нужди.

Някои съвременни модели брави и ключалки са монтирани от вътрешната страна. Те се управляват от цилиндъра от външната страна. Някои специални устройства на заключване и защита се предлагат и в широка гама, която включва самостоятелно заключване, ръчно управление чрез вътрешна snib или висока сигурност BS капаче с ключ експлоатирани / заключващи системи.

Брави и ключалки предназначени за предните и задните врати, вградени устойчиви брави, които са в съответствие с европейските и британските стандарти. Това и са сертифицирани по СЕ и отговарят критериите на застрахователните компании подлежат на специално обслужване. С екип по аварийни ключари могат да се постигнат множество заключващи системи, които имат своя уникален начин за заключване чрез използване на ролки, shootbolts, анти-подемни куки, lockcase с вътрешна капаче и безизходица, които отговарят на застрахователните стандарти.

С услугите по аварийни ключарски екипи може да разчитате на безпроблемно затваряне на врати, които са механични и автоматични отвари. Положително може да се работи с разнообразие от възможности, които трябва да бъдат взети под внимание при избора на автомат за врата, дори моделите, които включват пожарна безопасност и издръжливост.

При някои от ключарските услуги може да се получи и доставка и инсталиране на потребителски контрол на достъпа, който се управлява чрез механична цифров код. Такъв може да бъде променян лесно. Те са на разположение в различни вариации в зависимост от нуждите на клиента.