Районът, в който впоследствие ще се извършват строителни дейности, предварително трябва да бъде изчистен от остатъци. Затова се предвижда в първоначален етап Планиране. Дейността се извършва от специалисти. Махат се дървета и сгради.
Намерете ги на www.ues.bg Апартамент наем София и топ местоположенията за столицата. Къде можете да намерите луксозни апартаменти в най-развитият и голям град в страната – на изгодни цени оправдаващи лукса, характера, индивидуалността му? Дали винаги високата цена е обвързана с високо качество или понякога всичко е въпрос на договаряне…
Въпросът "колко бързо да подредим нещата в цялата къща" тревожи много жени. Това важи особено за младите майки, които все още не са свикнали със статута си.
Имате от доста време у дома няколко стари и излишни мебели. Такива, от които желаете да се освободите, но поради една или друга причина това все не се случва. Вече сте решили да си направите едно основно пролетно прочистване на дома и е време да ги махате. За целта най-добре…
Знаете ли нещо около трайността на продуктите и това, което с години и много от нас складираме излишно по домовете си. Ако не сте напълно насяно, то предлагам ви да научите сега. Колкото по-информирани сте, толкова по-добре ще изглежда домът ви и по-организирано ще може да съхранявате всичко.
Вторник, 04 Април 2017 08:35

Отключете комфорта в дома с аромат на цветя

Написана от
В края на март и началото на април пролетта вече се е промъкнала не само в календара, но и в двора, на улицата, в домовете ни. С по-топлите дни, слънцето от рано сутрин, смяна на часовото време, тихомълком Пролетта е и във вас самите.
Неделя, 12 Февруари 2017 21:28

Примерни статии

Написана от
Разгледайте посочените линкове и статите зад тях. Те ще са ви много полезни:
Сряда, 25 Януари 2017 14:15

Кога, как и от кого да скриете парите

Написана от
За съжаление, в днешно време за по-голямата част от хората, които живеят богато е много по-важно да притежават духовно. Пари, ценни книжа, скъпоценни предмети - независимо от броя има риск да се сбогуват с тях завинаги. Това плаши всеки собственик на крупна сума финансови средства.
Четвъртък, 11 Август 2016 11:47

10 свежи идеи за реставрация на дома

Написана от
Опитвали ли сте някога да маскирате TV, хладилник или пералня - това е може би е прекалено много, но някои идеи са брилянтни, ако търсите начин да освежите дома с малко средства. Необходимите неща могат да ви доставят нужната простота и функционалност! Има много уреди, мебели и домашна посуда във…
Страница 1 от 2