Знаете ли нещо около трайността на продуктите и това, което с години и много от нас складираме излишно по домовете си. Ако не сте напълно насяно, то предлагам ви да научите сега. Колкото по-информирани сте, толкова по-добре ще изглежда домът ви и по-организирано ще може да съхранявате всичко.
Вторник, 04 Април 2017 08:35

Отключете комфорта в дома с аромат на цветя

Написана от
В края на март и началото на април пролетта вече се е промъкнала не само в календара, но и в двора, на улицата, в домовете ни. С по-топлите дни, слънцето от рано сутрин, смяна на часовото време, тихомълком Пролетта е и във вас самите.
Неделя, 12 Февруари 2017 21:28

Примерни статии

Написана от
Разгледайте посочените линкове и статите зад тях. Те ще са ви много полезни:
Сряда, 25 Януари 2017 14:15

Кога, как и от кого да скриете парите

Написана от
За съжаление, в днешно време за по-голямата част от хората, които живеят богато е много по-важно да притежават духовно. Пари, ценни книжа, скъпоценни предмети - независимо от броя има риск да се сбогуват с тях завинаги. Това плаши всеки собственик на крупна сума финансови средства.
Четвъртък, 11 Август 2016 11:47

10 свежи идеи за реставрация на дома

Написана от
Опитвали ли сте някога да маскирате TV, хладилник или пералня - това е може би е прекалено много, но някои идеи са брилянтни, ако търсите начин да освежите дома с малко средства. Необходимите неща могат да ви доставят нужната простота и функционалност! Има много уреди, мебели и домашна посуда във…
Вторник, 26 Юли 2016 15:48

Как бързо и лесно да почистим двора си

Написана от
Приключили сте с ремонта на къщата, но в последствие е настъпил пълен хаос. Целият ви двор е обсипан със строителни материали  и какво ли още не. За да се справите по-лесно и бързо с настъпилата бъркотия може да се доверите на фирмите ангажирани с изхвърляне на строителни отпадъци. Другият вариант е да опитате да…
Компании за спално Някои бельо СА достигнали ново Ниво в в производството си на английски одеяла и матраци днес Предлагат Модели, които напълно елиминирани дъмпинг пълнителя и чрез използването на нанотехнологията на половината от одеялото може да бъде по-топла от другата.
Петък, 15 Юли 2016 18:22

Как бързо да ремонтирате апартамента

Написана от
Да предположим, че сте си купили нов апартамент и имате само една отпуск, за да донесете къщата си и да въведете всичко в ред. За много хора, тази задача ще изглежда непреодолима. Но за да се направи ремонт в 4 седмици, може и да се говори за основни ремонти. Съвременните…
Днес интернет засяга почти всичко в живота ни. Ако видите или чуете нещо, което не сте чували, веднага търсите в Google, нали?!
Страница 1 от 2