Блог
Понеделник, 14 Септември 2015 13:55

Как да създадете удобства за спане в малкия дом

Написана от 

Една от основните функции на студиото е създаването на компактна среда, предразполагаща дори за сън. Сънят е от съществено значение за здравето на човека и за неговото качество на живот. Така че дори и в обединено пространство, каквото е студиото, от съществено значение е да има легло.

Такова трябва да е достатъчно удобно и подходящо за честа употреба. В компактните решения на съвременния дом се включва и идеята за цяла обединена област, които не налага затваряне с врати, ключове или заключване на помещенията.

Леглата на тавана са структури, които интелигентно заместват самия балкон, когато последният не може да бъде построен. С таванско помещение можете да се възползвате от вертикалното пространство и да придадете на спалното помещение функционалност.

Дори в една единствена стая да се свежда жилищната площ може да създадете подходяща зоната. Такава може да включва - кът за сядане с дивани и фотьойли, площ за складиране и съхранение с гардероб, чекмеджета, рафтове за обувки, удобно легло с еднолицевитематраци и всичко това да бъде заключено само с една врата.

Ето защо леглата на тавана трябва да гарантират здравина, сила, стабилност и правилна поддръжка дори, когато става въпрос за матрак блян.

Съществуват различни видове на таванско помещение, а от тях се определя и типа на легла, с различни материали, цветове и размери. Това може да включва единично легло, квадрат и половина, две легла едно върху друго и т.н.

С помощта на автоматизирани системи ще сте в състояние да движите леглото на различна височина, за да се отговори на различните нужди. Тялото на таванско помещение е удобен вариант, защото спестява от жилищната площ.

Класическо решение за получаване на повече пространство в дома е като използвате разтегателния диван. Такъв ще трансформира стаята пространство за работа и други дейности през деня и легло за всяка нощ. И не забравяйте, че ако изберете разтегателен диван за спалня на апартамента, той трябва да осигури адекватна подкрепа, която да замени изцяло съвременния ted matrak.

В избора на икономично и естетично нещата до голяма степен опита и до личен вкус, предпочитания и настройка.

В случай, че едно помещение не може да задоволи всички вкусове, то насочете се към други алтернативи като матраците блян.     

                               

                                               

Допълнително