Петък, 15 Юли 2016 18:22

Как бързо да ремонтирате апартамента

Написана от

Да предположим, че сте си купили нов апартамент и имате само една отпуск, за да донесете къщата си и да въведете всичко в ред. За много хора, тази задача ще изглежда непреодолима. Но за да се направи ремонт в 4 седмици, може и да се говори за основни ремонти.

Съвременните технологии не са по-лоши от старите, доказани методи и дори трябва да се каже, в някои случаи, че използването на най-новите постижения в областта на строителството позволява да се спести не само време, но и пари. Преди това, обаче за всички строителни материали ще имате нужда и от KAMION.BG.

Суха замазка

За подравняване на пода, сега се използва не само цимент-пясък за замазка, която отдавна се е утвърдила в строителната индустрия. Не е нужно да се чака един месец, за да изсъхва и става на твърд цимент.

Един прост и бърз начин е поставяне на суха замазка от глина и водоустойчиво гипсфазер борда. Всъщност, технологията на сух строителен разтвор не се различава от устройството на циментова пясък. Единствената разлика е, че сухият пълнеж се използва вместо разтвора. След нанасяне на първия слой се извършва подреждане на двата слоя гипс и влакна. Можете да направите ремонт дори по-бързо, като готвите дъски залепени на 2 листа с гънки по периметъра. Плочите трябва да са залепени и поради тази инсталация се извършва бързо и ефективно.

По този начин може да бъде завършена само за два дни. Печалбата на време е 15-20 дни, когато си наемете хамалски услуги.

Окабеляване

Ремонтът на апартамент, често е свързан с монтиране на електрически контакти или прекарване на цялостна електроинсталация. Ето, защо е важно да предвидите за тази дейност 7-8 дни, може би и повече. Но е възможно да се реши проблема с помощта на отворено окабеляване. Основното нещо е да се работи с ума, за да не се нарани естетиката или безопасността на имуществото. Времето, в този случай ще се изразходва в пъти по-малко. Можете да използвате системата за мини-первази за полагане на електрически кабел и мощност. Ако стане много боклук или имате нещо за изнасяне, то вижте за почистване на апартаменти.

Опънати тавани

Опънатите тавани не трябва да се подготвят предварително. Освен това, те могат да се скрият. Всеки знае, че на тавана силата на разтягане, може да издържи теглото от 60 кг и дори спаси апартамента от наводнения.

Монтажът на опънат таван в средната площ на помещението отнема няколко часа. По този начин, можете да инсталирате окачени тавани в целия апартамент за 2 дни.

Апартаментът ви може да бъде обновяван отнема време, но ако се приемат тези съвети, процесът ще отнеме няколко седмици. Предвидете и един ден за изхвърляне на мебели.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.