Вторник, 19 Юли 2016 17:21

Няколко факти за съвременните технологии за одеяла

Написана от

Компании за спално Някои бельо СА достигнали ново Ниво в в производството си на английски одеяла и матраци днес Предлагат Модели, които напълно елиминирани дъмпинг пълнителя и чрез използването на нанотехнологията на половината от одеялото може да бъде по-топла от другата.

Екология на мода, както и производителите са внимателни към тази тенденция. Като суровини и неочаквани материали, които са били използвани за производство на одеяла: бамбук, евкалипт, морски водорасли, кокос и царевицата. Плюсове са очевидни: хипоалергенна, антисептично, лекота и отлична терморегулация. Повече за някои Вижте Модели на английски топери.

За почистване пух се използват най-съвременните методи на озониране. Този уникален материал абсорбира влага в количество до 30% от собственото тегло и остава сух (поради кухата структура на нишката); Такава се състои от 97% от влакнести протеини, 3% восък и мазнини, съдържащи 18 аминокиселини. Всичко това има благоприятен ефект върху човешкото тяло и серицин (лепило от коприна), което предотвратява развитието на вредни микроорганизми. Качество и Си Осигурете стил с точното спално бельо.

Скъпо ли е - толкова взискателни аристократи. Ако ниската цена на одеяло за вас е основният критерий за подбор , то няма да се насладите на лукса на естествени материали . Съвременните иновативни технологии за матраци включват лечебна вълна или деликатна коприна . Просто се пригответе за капризите на тези одеяла, които изискват леко суха четка и редовно проветряване. Си и Осигурете калъф за матрак Tencel.

За мързеливи - може би лесният начин да се грижим за юргани от синтетични и растителни влакна е да хвърлим в пералната машина, изсушим и готово. Те редуцират форма. Цените одеяла се различават от традиционните естествени материали - пух, коприна и вълна.

Помислете добре преди да направите окончателен избор. Инвестицията е дългосрочна, така, че не трябва да се бърза.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.