Четвъртък, 11 Август 2016 11:47

10 свежи идеи за реставрация на дома

Написана от

Опитвали ли сте някога да маскирате TV, хладилник или пералня - това е може би е прекалено много, но някои идеи са брилянтни, ако търсите начин да освежите дома с малко средства. Необходимите неща могат да ви доставят нужната простота и функционалност!

Има много уреди, мебели и домашна посуда във всеки, дом, която ако не подлежи за изхвърляне, то поне може да опитаме да й дадем нов живот.

Поразровете се и из вашия дом. Направете почистване на мазета и тавани и със сигурност ще намерите нещо, което е необходимо, но интериора на жилището е абсолютно извън обхват. Кухненски принадлежности за шкафове днес се отразяват в многообразието и мисля, че е мечтата за всяка домакиня да ги притежава. Ето още 10 свежи идеи за реставрация на дома:

АКО ТЕЛТА НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ СКРИТИ, ТЕ МОГАТ ДА УКРАСЯТ – това правило важи за всеки един уред, включително контакти и кабели, които често минават по стени, ъгли, тавани или под. В случай, че имате нещо за извозване, потърсете си коректна фирма.

ШКАФОВЕ ЗА БАНЯ – може би дори не сте предполагали, но от стари летви може да направите уникални шкафове за баня. За целта са ви нужни само 4 летви, дъски, лайсни, които да шкурите с шкурка и лакирате, да заковете с пирони и да окачите на стената под форма на рамка. В тази рамка може да монтирате няколко напречни дъски, които да служат за полици (рафтове), а като капак, използвайте врата на стара мебел (например от гардероб или шкаф със същите размери). За да е още по-авангардно и красиво творението ви и да се вписва в интериора на банята, монтирайте му огледало.

ЕЛЕГАНТНИТЕ КУТИИ – ако наскоро са ви подарявали скъпи подаръци в луксозни кутии може да ги вмъкнете в интериора на спалата например. За целта направете отвори на гърбовете и през тях прекарайте кабелите на устройството за кабелна телевизия. Може и без да ги раз пробивате да използвате за съхранение на дистанционни за климатик, телевизор, CD уредба и др.

OUTLET И МЯСТОТО НА СЪХРАНЕНИЕ СЪЩЕВРЕМЕННО – за да е дискретно всичко на работното ви място, може да монтирате контакта от вършената страна на чекмеджето на бюрото. Това е чудесен начин и намира редица приложения. Все пак да не заравяме, че всеки контакт около бюро е от полза и никога не е в повече.

ПЕРАЛНА МАШИНА НЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ СКУЧНА – освежете я с красиви нюанси фолио, по ваш избор и съобразно останалия интериор на мокрото помещение. Започнете всичко NACHISTO.COM.

СТЪЛБА КЪМ НЕБЕТО – едва ли сте се сещали по-рано, но красива картина, фототапет на стената, която да се простира и към тавана, може да е идеално решение, за да прикрие таванското помещение.

ИЗЛАЗ КУХНЯ – ако домът ви е твърде ограничен откъм пространства, сега е момента да изнесете кухнята на балкона. Може да импровизирате според възможности и предпочитания, а при добър ВиК майстор може да имате дори мивка на терасата.

ПОД СТЪЛБИТЕ, НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА БЪДЕ КИЛЕР – разбира се, че не. Може да използвате това място, за вградени шкафове с чекмеджета или гардероб със закачалки.

ХЛАДИЛНИК БОЯДИСАНИ СЪС СПЕЦИАЛНИ БОИ ЗА РИСУВАНЕ С ТЕБЕШИР – ако идеята с фолиото не ви се нрави или е умеете да залепите такова, без да се образуват най-малко 3 мехура, то опитайте да боядисате хладилника в нестандартен цвят, а след това върху му да изрисувате с тебешир цветя, птици, слънце и каквото си пожелаете. Това определено ще е индивидуално и творческо.

ПРЕМАХНЕТЕ ТЕЛЕВИЗОРА, АКО ГО ГЛЕДАТЕ РЯДКО – е, не става дума да се разделите с него завинаги, като го изхвърлите, а само да покриете с красива завеса, която да създава илюзия за слънчев прозорец.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.