Сряда, 25 Януари 2017 14:15

Кога, как и от кого да скриете парите

Написана от

За съжаление, в днешно време за по-голямата част от хората, които живеят богато е много по-важно да притежават духовно. Пари, ценни книжа, скъпоценни предмети - независимо от броя има риск да се сбогуват с тях завинаги. Това плаши всеки собственик на крупна сума финансови средства.

Разбира се, трябва да се убедите, че сте това никога няма да се случи. Не забравяйте да поддържате увереност и да имате скривалище за съхраняване на ценности. Всеки ден, вашите спестявания могат да са защитени. Така едни трудно спечелени и заделени средства, няма да попаднат в ръцете на разбойници. За тези хора, понякога действат по лично убеждение или защото обстоятелствата  го налагат.

Кога не се налага да криете пари – по въпроса за депозиране н богатството вие сте резервно настроени. Може да промените своята вяра по-бързо. Защото, ако имате неочаквани гости, заплахата от загуба на всички от сто и един процента. Какво е сигурно място: кухненски шкафове и чекмеджета; хладилник; фурна; ниша в пода; пространство около картини, огледала, килими; пространство под килима; маси, скринове; кутии на обувката, CD, домакински уреди; кутии, куфари, сервизни комплекти; спално бельо, дрехи джобове; мека мебел; вентилационните отвори; казанче. След четене на списъка, най-вероятно ще се чудите къде по-напред да скриете средствата си.

Къде да пазят парите, ако всички седалки вече са известни предварително на крадците?

Основният закон на бизнес гласи да не инвестирате всички активи в един проект. Необходимо е да имате това предвид, когато търсите място за кеш. Разделете всички стойности на няколко части. Не споделяйте принципа, парите в една купчина, а ценностите на друга, то е еднакво за всяка от частите. Има възможност един от тях, да са открити по време на търсенето, ако тайно намерите място, то по-нататъшно търсене е безполезно. По този начин ви спестява притежанията, поне частично. И можете да убедите един крадец, че това е вашето гнездо за черни дни. Така, също може да защитите вашите капиталови активи от атаки срещу чуждестранни личности. Опитайте се да изберете място, че за достъп необходим за известно време, за откриването на специални инструменти. Крадците често правят всичко набързо. Ако липсата на въображение, можете да излезе с идея за оригинално скривалище. И за да се повиши безопасността, направете всичко със собствените си ръце. Сложността на строителството зависи от това дали е ценно съдържанието. Ако този брой е предназначен за ежедневни разходи, изберете нещо по-просто. Това може да бъде място като в мебели, зад завесата и подобни.

Изберете опция, която най-естествено се адаптира към вашия дом, обзавеждане, ситуация и спестявания. Само така опция няма да събудите подозрение.

Научете за:

ТОВАРНИПРЕВОЗИ.COM - Товарни превози, транспортни услуги

OBSHTINI.COM - Фирма за извозване

HAMALSKI.COM - Фирма за извозване, хамали.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.