Вторник, 04 Април 2017 08:35

Отключете комфорта в дома с аромат на цветя

Написана от

В края на март и началото на април пролетта вече се е промъкнала не само в календара, но и в двора, на улицата, в домовете ни. С по-топлите дни, слънцето от рано сутрин, смяна на часовото време, тихомълком Пролетта е и във вас самите.

За много този сезон е най-живописният в годината и в това се крие самото логично обяснение. Пролетта природата се събужда за нов живот, а домове, градини и дворове се разгръщат в омайна красота.

Ако Пролетта е муза и за вас – да творите, да спортувате, да се радвате на живота, то  сега е и времето, в което може да оптимизирате помещенията си.

Предлагам ви да започнете с проект Почистване на дворове. За целта не е нужно всичко да правите сами. За да спестят време и усилия много фирми предлагат днес услуги по почистване на дворове. Една такава може да видите тук: http://fori.eu/pochistvane-dvorove-chicho-fori.

Друга добра идея е да направите пролетно почистване на мазета и тавани. В тези, както и в много други терени от дома има купища излишни неща. От стари вещи и излишни предмети, до сувенири, повредена електротехника и уреди за бита, та чак до стари мебели. Вижте тук за фирма, която предлага извозване: http://smetishte.com/pochistvane-mazeta-tavani-izvozvane-smetishte.

Ако искате да освободите повече място в дома, трябва да избирате дали да дарите, подарите или изхвърлите старите мебели или да продължавате да складирате, затрупвайки помещенията с излишни неща, които, освен да задръстват с прах, друга работа не вършат.

Ако за това ще ви е необходима професионална помощ може да видите на адрес: ХАМАЛ.BG.

Помнете, че дори малка промяна по дома може значително да промени цялата визия на интериора, в това число да покачи градуса на настроение. Мобилизирайте сили в първите дни на топлото време, за да му се радвате по-дълго и на чисто.

Оставете коментар

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.