Случвало ли ви се е да загубите ключовете за колата, имали ли сте ситуации, в които вашите ключове от превозното средство са били откраднати или сте имали нужда от ремонт и поправка на автомобилен ключ. Ако някоя от споменатите ситуации ви е много позната, то нуждаете се от специализиран ключар.

Загубени ключове на леки коли, ключ на камион или откраднати ключове на дома са в специалността на опитния ключар.

Ключарските услуги ще са в състояние да ви помогнат да се специализирате в загубени ключове и работа по брави и ключалки за Вашия дом. Авто ключари ще се занимават с автомобили, микробуси, камиони, мотоциклети и други в резултат на заключен, изгубен или счупен ключ или ключове за колата.

Ключарските услуги, които може да поръчате са:

Изработка на стандартен ключ за врати на домове, офиси, кабинети и всички ключове необходими за броя членове, които ще ги използват.

Изработка на секретен ключ.

Изработка на ключове с чип и дистанционни.

Чип карти.

Монтаж на различни видове брави.

Монтаж на всички видове заключващи устройства за врати, сейфове, каси.

Боравим с високотехнологични машина за  дублиране на ключове с чип и предлагаме изработка на специални ключове за трезори и сейфове.

Нашият екип е от обучени майстори ключари занимаващи се с изработка на специални ключове разполага с най-добрите майстори автоключари.

В ключарските ателиета на нашата фирма може да откриете голяма разнообразие на секретни ключове, касови ключове, ямкови ключове и други видове.

Машина за разбиване на каси аблой.

Ключ с чип автоключ с чип.

Крипто.

Уникални ключове.