Ключарска помощ може да потърсите 24 пъти, в денонощието или по всяко време и на ваше разположение ще работи екип от специалисти. В кои ситуации трябва да потърсим аварийно ключар или ключарска помощ, предлагаме ви да научите сега:

Ключарите имат слава, че реагират най-бързо, работят на местно ниво и предлагат много ефективно обслужване. С тяхната своевременна намеса може бързо и лесно да се преодолее дилемата в случай, че има заключване, повреда с ключалка или брава, загуба на ключ и т.н.

Ключарските услуги са насочени към всички, независимо дали става дума за частна, обществена, фирмена или друга собственост. Ключарска помощ в много от случаите се стреми да не използва без разрушителна техника, за да получи достъп или да провокира различни разходи.

Случай и ситуации, в които най-често се прибягва към ключарска помощ:

  • Кражба чрез взлом и ремонт на заключващи механизми

Ключарите са в състояние да поправят най-дълготрайни и движещи се компоненти на съществуващия заключващи устройства и да ги върнат отново в режим на работа. Ако това не е възможно или икономически не ефективно, подходящо решение ще бъде консултирано с клиента и в случай на одобрение приложено.

  • Замяна на заключващи механизми за жилището:

В случай, че е станала кражба, обир или влизане с взлом в дома, то непременно трябва да бъдат подменени всички ключалки и брави, заедно с комплекта ключове. Друга честа практика е смяна на патронника на входната врата.

Във фирма по ключарска помощ може да откриете богата гама от услуга и механизми за всички вътрешни и външни врати, прозорци, гаражи, навеси, порти и други структури за укрепване на сигурността на всяко от вашите търговски или жилищни помещения.

  • Нова инсталация

При нанасяне в нов дом или след злоумишлено нахлуване в дома, всеки собственик на дом има възможност да инсталира нови брави и продукти за повече сигурност.