Какво да правите, ако сте загубили ключовете за колата и нямам резервен комплект? Не забравяйте за услугите на авто ключар. Такъв може да ви помогне с всеки тип превозно средство от една кола, микробус, камион, мотоциклет дори каравана. Така че, ако имате нужда от нови ключове превозни средства или ключове от колата за програмиране се свържете с местния признат и одобрена авто ключар. С цел да се помогне на авто ключар само с един телефонен разговор, трябва да подадете и конкретна информация. Тя ще ви помогне автоключарът да реагира бързо и експедитивно:

Какъв тип ключове за кола имате?

Транспондерните автомобилните ключове (повечето автомобили след 1995 имат транспондер чипове и са програмирани до конкретен автомобил).

Електронни чипове/ключодържатели/Дистанционни ключове.

Стандартни ключове за кола (превозно средство без дистанционно централно заключване).

Преди да подадете точната информация до ключар на автомобил, трябва да знаете още:

Марка и модел на вашия автомобил

Идентификационен номер на превозното средство.

Персонален идентификационен номер на превозното средство.

Какви модели на ключове за кола с авто ключар може да са в помощ?

Повечето авто ключари ще имат възможност да помогнат за ремонт / поправка / замяна / ключови програма на автомобили за всеки модел на превозното средство. Най-търсените модели варират в широк диапазон, затова са необходими и по-конкретни данни за някои МПС-та.

Повечето авто ключари ще могат да помогнат и с набор от ключове за колата, неописани по-горе, ако не могат да помогнат, те ще бъдат в състояние да препоръчат някъде най-близко разположеният до вас ключар.

Какви други загубени ключове на превозни средства може един авто ключар да предложи?

Услугите на ключари не се отнасят само в случай на аварии с коли. Ключарят ще бъде в състояние да ви помогне и в случай на загубени ключове за мотоциклети, джипове ключове и дори ключове за каравани.