Катинарите са съществували в продължение на повече от век, но това не е поставило край на употребата им. Те все още са едни от най-добрите методи за осигуряване на сейфове и трезори. Притежават подвижни части точно като други видове брави и трябва да се обслужват във всеки етап от тяхната експлоатация.

Най-честата точка в дома за крадци или нападатели е входната врата. Независимо от това колко много други начини има да влезе в дома ви крадец следва начинът, по който всички знаем Ето защо, ако искате да защитите дома си от натрапници се уверите, че пред вратата има достатъчно сигурност.

За да се гарантира, че никой не може да влезе с взлом в офиса ви или в дома и отнеме ценности или важна документация, трябва да си осигурите защита много повече от една ключалка. Това става в няколко точки на закрепване, което гарантира, че вашата врата не може да бъде разделена или отворена така лесно.

За отключване на катинари и планки в случай на авария винаги може да потърсите и професионалните услуги на екипи. Отключването на катинар, колкото лесно, така и може да създаде редица проблеми. От една страна, когато катинарът е много