Бравите за сейфове и каси, често пъти имат три колела в пакета, всеки с малък прорез и порта. Когато се влезе в правилната комбинация, трите порти сочат на вътре и това позволява на заключващите болтове да се оттеглят. Както при всяко механично устройство, те могат да се износят. Специалистите препоръчват най-често обслужване на всеки 2 години на подобни специални механизми и каси.

Когато безопасно е заключена и комбинацията сейфа няма да се налага да бъде пробит насилствено и ремонтиран.

Пробиване на отвори за сейф или трезор за ремонт може да струва по-скъпо. Ето защо е важно да се уверите, вашите сейфове и каси са редовно сервизно обслужвани. Изберете точните ключарски услуги за конкретните нужди по заключване.

Как да се разбие сейф обикновено е въпрос на време от страна на крадци. С качествените услуги от ключари трябва да се мисли за този въпрос и да се предвиждат високо технологични инструменти и механизми.

Ето някои неща, които да имате предвид при закупуване на сигурно:

Отключване на сейфове и каси – нахлуването в личния трезор трябва да е ограничено и безопасно. Кражбите на сейфове, често изисква поредица от действия съчетани в един процес, който отнема секунди. Това не е много точно и не е много вероятно. Провеждане на стетоскопа до врата и завъртане на комбинацията в ключалката може да е съпроводено от звук на щракване може, дори по-съвременните сейфове са проектирани с тази стара техника, за да попречи на хората да се опитат да нарушат целостта на трезора, касата или сейфа. Повечето трикове около отключване на сейфове и каси, всъщност не е толкова лесно и повечето методи за проникване са безопасни. Такива изискват години на опит и обучение за овладяване.

Сваляне на сейфа от вашия дом - често крадците се опитват да премахват сейфа на сигурно място, където могат да вземат получат необходимото им време, за да отворят. Това е лесно предотвратено чрез болтове за безопасност и закрепване с анкерни болтове за пода. Най-безопасното инсталиране на анкерни и отвори за болтове се препоръчва от ключари за тази цел.