ekaterina

ekaterina

Имате от доста време у дома няколко стари и излишни мебели. Такива, от които желаете да се освободите, но поради една или друга причина това все не се случва. Вече сте решили да си направите едно основно пролетно прочистване на дома и е време да ги махате. За целта най-добре ще е да се доверите на фирма, която изхвърля стари мебели от апартаменти и къщи. Как обаче да стане това? Къде и как да ги намерите? Първия и най-лесен вариант ако разполагате с интернет е да се посъветвате със стария гугъл. Той знае всичко. Просто напишете в търсачката фирма, която изхвърля стари мебели от апартаменти и къщи и ще се появят редица фирми, които предлагат подобни услуги.  Там можете да намерите и координатите им, а именно адреси и телефони за връзка. Най-добре е, преди да ги наемете да проведете разговор с тях, за да се запознаете с подробностите. Попитайте за работното им време, за да може да се съобразите с това и да не се налага да си взимате отпуск. Не си струва да отсъствате от работа за подобно нещо. Освен това попитайте дали фирмата разполага с хамали и транспорт. Това са важни неща, за които непременно трябва де се информиране предварително, за да не се получат недоразумения в последствие и всички да останат доволни. Вие от добре свършената работа, а фирмата от доволни клиенти.

 

Знаете ли нещо около трайността на продуктите и това, което с години и много от нас складираме излишно по домовете си. Ако не сте напълно насяно, то предлагам ви да научите сега. Колкото по-информирани сте, толкова по-добре ще изглежда домът ви и по-организирано ще може да съхранявате всичко.

В края на март и началото на април пролетта вече се е промъкнала не само в календара, но и в двора, на улицата, в домовете ни. С по-топлите дни, слънцето от рано сутрин, смяна на часовото време, тихомълком Пролетта е и във вас самите.

За съжаление, в днешно време за по-голямата част от хората, които живеят богато е много по-важно да притежават духовно. Пари, ценни книжа, скъпоценни предмети - независимо от броя има риск да се сбогуват с тях завинаги. Това плаши всеки собственик на крупна сума финансови средства.

Четвъртък, 11 Август 2016 11:47

10 свежи идеи за реставрация на дома

Опитвали ли сте някога да маскирате TV, хладилник или пералня - това е може би е прекалено много, но някои идеи са брилянтни, ако търсите начин да освежите дома с малко средства. Необходимите неща могат да ви доставят нужната простота и функционалност!

Има много уреди, мебели и домашна посуда във всеки, дом, която ако не подлежи за изхвърляне, то поне може да опитаме да й дадем нов живот.

Приключили сте с ремонта на къщата, но в последствие е настъпил пълен хаос. Целият ви двор е обсипан със строителни материали  и какво ли още не. За да се справите по-лесно и бързо с настъпилата бъркотия може да се доверите на фирмите ангажирани с изхвърляне на строителни отпадъци. Другият вариант е да опитате да се справите сами. Може да сформирате бригада от няколко приятели, които да ви помогнат.

Компании за спално Някои бельо СА достигнали ново Ниво в в производството си на английски одеяла и матраци днес Предлагат Модели, които напълно елиминирани дъмпинг пълнителя и чрез използването на нанотехнологията на половината от одеялото може да бъде по-топла от другата.

Да предположим, че сте си купили нов апартамент и имате само една отпуск, за да донесете къщата си и да въведете всичко в ред. За много хора, тази задача ще изглежда непреодолима. Но за да се направи ремонт в 4 седмици, може и да се говори за основни ремонти.

Съвременните технологии не са по-лоши от старите, доказани методи и дори трябва да се каже, в някои случаи, че използването на най-новите постижения в областта на строителството позволява да се спести не само време, но и пари. Преди това, обаче за всички строителни материали ще имате нужда и от KAMION.BG.

Днес интернет засяга почти всичко в живота ни. Ако видите или чуете нещо, което не сте чували, веднага търсите в Google, нали?!

София е най-големия град на страната България. Разположена е на площ от над 490 000 кв. км, а населението й достига до 2 млн. с непостоянния приток от заселници. В Европа столицата ни се нарежда на 13-то място по размери. Разположението на София в Западна България и до планини Витоша и Стара планина, я прави изключително удобна за организиране на туризъм.

Страница 1 от 3