ekaterina

ekaterina

Знаете ли нещо около трайността на продуктите и това, което с години и много от нас складираме излишно по домовете си. Ако не сте напълно насяно, то предлагам ви да научите сега. Колкото по-информирани сте, толкова по-добре ще изглежда домът ви и по-организирано ще може да съхранявате всичко.

В края на март и началото на април пролетта вече се е промъкнала не само в календара, но и в двора, на улицата, в домовете ни. С по-топлите дни, слънцето от рано сутрин, смяна на часовото време, тихомълком Пролетта е и във вас самите.

За съжаление, в днешно време за по-голямата част от хората, които живеят богато е много по-важно да притежават духовно. Пари, ценни книжа, скъпоценни предмети - независимо от броя има риск да се сбогуват с тях завинаги. Това плаши всеки собственик на крупна сума финансови средства.

Четвъртък, 11 Август 2016 11:47

10 свежи идеи за реставрация на дома

Опитвали ли сте някога да маскирате TV, хладилник или пералня - това е може би е прекалено много, но някои идеи са брилянтни, ако търсите начин да освежите дома с малко средства. Необходимите неща могат да ви доставят нужната простота и функционалност!

Има много уреди, мебели и домашна посуда във всеки, дом, която ако не подлежи за изхвърляне, то поне може да опитаме да й дадем нов живот.

Приключили сте с ремонта на къщата, но в последствие е настъпил пълен хаос. Целият ви двор е обсипан със строителни материали  и какво ли още не. За да се справите по-лесно и бързо с настъпилата бъркотия може да се доверите на фирмите ангажирани с изхвърляне на строителни отпадъци. Другият вариант е да опитате да се справите сами. Може да сформирате бригада от няколко приятели, които да ви помогнат.

Компании за спално Някои бельо СА достигнали ново Ниво в в производството си на английски одеяла и матраци днес Предлагат Модели, които напълно елиминирани дъмпинг пълнителя и чрез използването на нанотехнологията на половината от одеялото може да бъде по-топла от другата.

Да предположим, че сте си купили нов апартамент и имате само една отпуск, за да донесете къщата си и да въведете всичко в ред. За много хора, тази задача ще изглежда непреодолима. Но за да се направи ремонт в 4 седмици, може и да се говори за основни ремонти.

Съвременните технологии не са по-лоши от старите, доказани методи и дори трябва да се каже, в някои случаи, че използването на най-новите постижения в областта на строителството позволява да се спести не само време, но и пари. Преди това, обаче за всички строителни материали ще имате нужда и от KAMION.BG.

Днес интернет засяга почти всичко в живота ни. Ако видите или чуете нещо, което не сте чували, веднага търсите в Google, нали?!

София е най-големия град на страната България. Разположена е на площ от над 490 000 кв. км, а населението й достига до 2 млн. с непостоянния приток от заселници. В Европа столицата ни се нарежда на 13-то място по размери. Разположението на София в Западна България и до планини Витоша и Стара планина, я прави изключително удобна за организиране на туризъм.

Храните, които са с ниско съдържание на фибри не са най-здравословни, но не може да се каже и, че вредят. В действителност, повечето хората консумират храни, които съдържат добра сума фибри. Такава може да удовлетвори изискването за ежедневен прием. И все пак, ако искате да ограничите приема на фибри, поради някои специфични здравословно състояния, тогава ще трябва да внимавате с храната, която ядете.

Страница 1 от 2